maanantai 24. lokakuuta 2011

Keittokokeilut jatkuvat - vuorossa tomaatti-kanakeitto

Toinen keittokokeiluni oli tomaatti-kanakeitto. 

Ainekset:
2 sipulia
4 valkosipulin kynttä
1 rkl voita
1 prk tomaattimurskaa (400g)
7 dl kanalientä kuutiosta
½ kesäkurpitsaa
1-2 porkkanaa
1 purjo
400 g broilerin filettä
2 rkl sitruunamehua
mustapippuria

Valmistusohje: 
1. Kuori ja pilko sipulit.
2. Sulata voi ja kuullota sipulit pehmeiksi.
3. Laita tomaattimurska ja kanaliemi kattilaan kiehumaan.
4. Pilko porkkana pieniksi kuutioiksi.
5. Leikkaa purjo renkaiksi.
6. Pilko kesäkurpitsa kuutioiksi.
7. Lisää porkkana, purjo, kesäkurpitsa ja broilerin suikaleet kattilaan kiehumaan.
9. Mausta keitto sitruunamehulla ja pippurilla.
10. Tarkista suola, lisää tarvittaessa.

Tämä keitto ei ollut esteettisesti mikään kaunis, mutta maussa ei ollut valittamista. Ehkä kuitenkin aiemmin tekemäni juustoinen kanakeitto oli tätä parempaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti